>Борислав Гуцанов. Той обясни, че е невъзможно Градски транспорт" да търпи

...
>Борислав Гуцанов. Той обясни, че е невъзможно Градски транспорт" да търпи
Коментари Харесай

Борислав Гуцанов: Прокуратурата във Варна да се заеме с Градски транспорт

> Борислав Гуцанов. 
Той изясни, че е невероятно " Градски превоз " да търпи загуби в размер на 10 милиона лв., когато разполага с чисто нови рейсове и тролейбуси, обезпечени с гратисни пари по Еврофондовете. " Става дума за 114 милиона лв., които с изключение на за закупуване на транспортните средства, са за възобновяване на булеварди, електронни осведомителни табла и системи за таксуване. И тези пари не са заем на сдружението. За това е необичайно, по какъв начин е на загуба и за какво никой не носи отговорност за това ", акцентира Гуцанов. 
Той сподели още, че в качеството си на общински консултант е поставял неведнъж въпроси, свързани с " Градски превоз " и реализирането на плана за интегриран градски превоз и на сесии на Общинския съвет, и в отрасловите му комисии. Но отговорът бил, че всяка точка се извършва в период и безпроблемно. 
" Време е прокуратурата да се заеме с този въпрос. Очевидно Общината не желае да го направи ", добави ръководителят на Горско стопанство на БСП-Варна.
В отговор на въпрос Борислав Гуцанов разяснява и вота на съмнение към държавното управление, който ще бъде в областта на корупцията. 
" Тя е на всички места, по всички етажи на властта. Видяхте какво стана с министъра на опазването на здравето. Предполагам,че в случай че се поразровим и във Варна ще има такива резултати ", сподели той. И акцентира, че Българска социалистическа партия е дала задоволително дълъг интервал на държавното управление, преди да изиска избор на съмнение. 
" Време е да създадем това, което би трябвало да прави една сериозна опозиционна партия като нашата. Нима би трябвало да оставим ръководещите да затворят страната и тогава да желаеме избор на съмнение? ", попита риторично в края на диалога Гуцанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР